Cum cumpar

De ce să cumperi mobilier rustic și decoratiuni gradina Rustic Mob? Pentru ca aici poți comanda mobilier gradina de calitate, la preț de producător. Și pentru că este simplu și comod:

  1. Cauți produsele dorite.
  2. Comanzi online sau telefonic.
  3. Primești comanda, plătești la primire.

Livrăm oriunde în țară, prin curier rapid sau cu mijloace proprii.

1. Cauta produse.

Pentru a găsi mai ușor, folosește caseta de căutare sau categoriile de produse.

2. Comanda mobilier gradina.

Poți comanda mobilier gradina și decorațiuni

  • telefonic, de luni până vineri, între orele 8-18, la 0764 169 172
  • sau direct pe site, oricând dorești.

Comanda online este comodă și durează mai puțin de 1 minut. Apasă butonul Cumpara din pagina produsului pentru a-l adăuga în coșul de cumpărături.

Poți continua cumpărăturile sau fă clic pe Coș. Pe pagina coșului de cumpărături poți șterge sau schimba cantitatea unor produse, clic apoi pe butonul Actualizează. Pentru a lansa comanda, clic pe butonul Comandă

Pe pagina de comandă vei completa doar datele necesare pentru livrare: prenume, nume, email, telefon, adresă, localitate, eventual observații și apasă butonul Trimite comanda

Gata! Comanda este trimisă iar noi te contactăm telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmare.

Comenzile din timpul săptămânii vor fi procesate în cel mult 24 de ore de la primirea acestora. Iar comenzile din zilele de sâmbătă și duminică vor fi confirmate în fiecare zi de luni. Toate comenzile se validează telefonic. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic nu vor fi livrate.

Termenul de execuție este de 5-10 zile lucrătoare (în perioadele aglomerate poate fi mai mare) și se stabilește la confirmarea comenzilor.

3. Primesti produsele.

Produsele sunt expediate prin curier rapid sau cu mijloace proprii. Livrarea se face în 1-2 zile oriunde în țară.

Plătești la primire. După ce ai verificat coletele, achiți contravaloarea comenzii curierului.

Prețul, modalitatea de plată și condițiile de livrare / montaj pentru lucrări la comandă, mobilier gradina și decorațiuni unicat. Sau pentru alte comenzi speciale se stabilesc de comun acord, cu fiecare client.

Publicat
Din categoria Utile