Finisarea lemnului

finisare mobilier gradina
Lac de calitate folosit pentru finisare mobilier gradina.

În producție realizăm următoarele variante de finisare mobilier gradina și decorațiuni:

 1. natur, când suprafața lemnului este doar șlefuită.
 2. finisat incolor cu ulei de in, tratament ecologic ce păstrează culoarea naturală a lemnului și asigură protecția la umiditate – cost finisare 5% din prețul produselor.
 3. lăcuit cu sistemul profesional Ecolasure Extra: impregnant și lazuri ecologice pentru protecția lemnului folosit la exterior – cost finisare 10% din prețul produselor.

Prețul produselor nu include finisarea lemnului, fiind calculat pentru varianta natur. Costul finisării și lăcuirii este exprimat separat în pagina fiecărui produs.

I. Varianta natur, când lemnul este doar șlefuit, îți permite să realizezi finisarea după bunul plac.

II. Uleiul de in sicativat este un tratament ecologic al lemnului, cu rol de grund și finisare. Fișa tehnică a produsului este disponibilă aici: Ulei de in sicativat – fișa tehnică.

Avantaje:

 • pune în evidență culoarea naturală a lemnului.
 • asigură protecția la umiditate și variații de temperatură pentru 1-2 ani.

După această perioadă trebuie aplicat din nou pe lemn sau poate fi folosit un lac protector incolor sau colorat.

III. Ecolasure Extra este un lac ecologic, pe bază de apă, cu adaos de pigmenți rezistenți la radiații UV și la intemperii, recomandat pentru protecția și colorarea lemnului folosit în condiții de exterior.

Noi utilizăm următoarea tehnologie recomandată de producător pentru o rezistență maximă în timp: impregnant pentru lemn IG8000 – 1 strat și lac Ecolasure Extra IG82xx – 3 straturi. Astfel se asigură maximul de protecție la putrezire a lemnului, durabilitatea produselor ajungând la 8 ani.

Nuanțele reale pot diferi de cele din imagine, în funcție de luminozitate, număr de straturi, esență lemn etc.

Dacă preferi o altă culoare sau un alt tip de lac putem realiza și finisări personalizate. Aceste detalii se vor stabili de comun acord la confirmarea comenzii.

Finisare mobilier gradina cu produse de calitate.

Caracteristicile complete ale lacurilor folosite de noi pentru finisare mobilier gradina sunt disponibile pe siteul producătorului. Pentru a consulta informații suplimentare, fișe tehnice și de securitate, precum și documentația tehnică clic aici

Vom prezenta în continuare cele mai importante avantaje ale produselor de finisaj mobilier rustic și decorațiuni grădină:

 • protecție 8 ani la condiții de exterior, intemperii și dăunători.
 • conține filtru UV care protejează lemnul împotriva radiației solare.
 • rezistență la factorii atmosferici și biologici (fungi, albăstreală, insecte), protecție împotriva carilor și mucegaiului.
 • asigură hidrofugarea lemnului.
 • asigură stabilitatea dimensională a lemnului (sub influența umidității lemnul nu se umflă și nici nu se contractă).
 • pune în evidență frumusețea naturală a lemnului.
 • formează o peliculă bogată cu luciu mătăsos.

Produsele de calitate folosite pentru finisare mobilier gradina asigură lemnului o durabilitate extinsă, chiar și în codiții de exterior.

Publicat
Din categoria Utile