Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de prezentare și vânzare mobilier Rustic Mob (rusticmob.ro), incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor. Constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul acestui document.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord. Fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului.

Vă rugăm să consultați descrierile și specificațiile produselor înainte de a le cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și producătorul de mobilier Rustic Mob (rusticmob.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

  • Pentru a face un retur, clientul trebuie sa trimită o solicitare scrisă, prin email. După analiza eventualelor probleme invocate, aprobăm returul și vom trimite prin email o autorizare de retur (AR).
  • Nu acceptam returul produselor fără autorizare de retur (AR). Comenzile speciale (când mobilierul este personalizat sau sunt executate lucrări la comandă) nu sunt eligibile pentru retur.
  • Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate (nedeteriorate, în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele însoțitoare). Cheltuielile de transport prin curier vor fi suportate de către client.
  • După ce primim coletele și verificăm produsele, vom returna banii imediat, mai puțin costurile de remediere a diverselor daune survenite din culpa clientului.
Conținutul site-ului Mobilier Rustic Mob și drepturile de proprietate intelectuală.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de utilizarea lor în scop comercial. Care depășește sfera copiei private reglementate de lege. Sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate. Constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site. Însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Disponibilitatea serviciului.

Ne rezervăm dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini a site-ului. Având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui site. Fără vreo notificare prealabilă, individuală sau generală.

Drept aplicabil.

Prin folosirea acestui site utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii și condițiile de utilizare. În cazul unor eventuale dispute între utilizatorii și administratorii Rustic Mob (rusticmob.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă astfel nu va fi posibil, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Continuă cumpărăturile »